Jaktselskapet

 

 

 

Jaktselskapet ble etablert på Vikersund i 1992, og var på 1990 tallet en av Norges største leverandører av bueutstyr til jakt og konkurranse. Hovedgrunnen til oppstarten, var mangelen på nettopp slike butikker i Norge og med undertegnedes tette tilknytning til Norges Buejegerforbund , samt Modum buejegerforening (som var den første selvstendige underavdeling av Norges buejegerforbund) falt valget naturlig å nettopp starte opp en butikk med buer og bueutstyr.

Jaktselskapet hadde også på denne tiden et  eget service –og reparasjonsverksted som tok imot oppdrag fra forhandlere og private over hele landet.

Virksomheten ble etter vært utvidet til å gjelde jakt- og fritidsklær, støvler samt fiskeutstyr.

Jaktselskapet har grunnet andre virksomheter og gjøremål i noen år vært et sovende selskap, men selskapet besluttet pr. 01.02-2010 og gjenoppta virksomheten .

Varesortimentet vil utvides i takt med etterspørselen, men vil den første tiden være rettet mot jakt, fangst og friluftsliv.

Av varesortimentet kan nevnes:

- Velutviklede reve, grevling– og mårhundfeller med meget god fangsstatistikk.

- Jaktselskapet vil være formidler og mottakssenter for fugler og dyr til utstopping/preparering, og samarbeider med en meget anerkjent og dyktig Dansk Preparant, med mange tiår bak seg i faget. Kvaliteten er helt på topp og prisene langt under Norsk nivå.

Som en garanti for perfekt resultat blir alle fugler og dyr utstyrt med nr. og katalogført

Vi vil også tilby flotte ferdige preparater for salg, og liste over disse foreligger innen kort tid.

 

 

 

 

 

Jaktselskapet.no © 2010 • Privacy Policy • Terms of Use

VELKOMMEN TIL JAKTSELSKAPET.NO